خرید اینترنتی میوه خشک

خرید آنلاین میوه خشک

خرید اینترنتی میوه خشک

خرید آنلاین میوه خشک

۵ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

خوردن پیل نارنجی
وقتی یک پرتقال را می‌خورید، پوست پرتقال را پاک می‌کنید؟ عادت داشتم، اما این روزها اصلا فکرش را نمی‌کردم. شاید شما یک دستورالعمل عالی برای soaking پوست در سرکه دیده باشید میوه خشک تا یک پاک‌کننده خانگی تهیه کنید. اگر فکر می‌کنید این تنها دلیل برای ارزش بخشیدن به آن پوست است که شما می‌خواهید به خواندن ادامه دهید

برای سال‌ها، من میوه نارنجی را می‌خوردم و پوست را بیرون می‌انداختم. من فقط به اندازه کافی خشک شدم که پوست پرتقال خشک‌شده را خشک کنم تا به مخلوط چای من به عنوان یک طعم اضافه کنم.  سیب خشک اگر از طریق یک کاتالوگ آنلاین گیاهان دارویی استفاده کرده‌اید، مانند این یکی در اینجا، احتمالا پوست پرتقال خشک‌شده را برای فروش دیده‌اید. برخی دلایل واقعا عالی و ثابت وجود دارد که چرا شما ممکن است بخواهید این کالای با ارزش را رها کنید.

فواید نارنجی
آیا می‌دانستید که بیشتر مواد غذایی در پوست پرتقال در پوست پرتقال قرار دارد؟ در پوست پرتقال مرکبات، ویتامین B، C و flavonoids مختلف پیدا خواهید کرد. وقتی در مورد فواید سلامتی پوست پرتقال صحبت می‌کنیم، پوست جایی است که در آن زندگی می‌کند!

برای پوست:
آیا تا به حال به تمام محصولات مراقبت از پوست پرتقال در قفسه‌های فروشگاه توجه کرده‌اید؟ دلیل آن این است که آن به عنوان یک ضد التهاب، پاک‌سازی آکنه خشمگین و کمک به مبارزه با پوست خشک عالی است.

جواهر آلات خانگی که خودتان می‌توانید درست کنید:
*

پشتیبانی Allergy
نشان داده می‌شود که مواد شیمیایی در پوست پرتقال واکنش histamine را در بدن آرام می‌کنند و آن را در تسکین تجربه بینی itchy و چشم‌های آبکی ارزشمند می‌کنند.

افزایش سیستم ایمنی:
پوست پرتقال با ویتامین C و بتا - carotene، پوست پرتقال می‌تواند در طول فصل سرما خوردگی، یک مکمل بزرگ باشد اگر می‌خواهید سالم بمانید!

سلامت قلبی و عروقی
گفته می‌شود که پوست پرتقال می‌تواند هم به کلسترول و هم فشار خون کمک کند. مطالعه ۲۰۰۸ یک ترکیب گیاهی اختصاصی از پوست پرتقال و corktree، کاهش فشار خون، LDL و تری triglycerides را نشان داد. با وجود این که این یک گیاه دیگر است، پوست پرتقال را به یک گزینه مناسب برای اضافه کردن به یک فرمول طبیعی برای سلامت قلبی عروقی تبدیل می‌کند.

چگونه از رنگ‌های تازه و یا خشک نارنجی استفاده کنیم
در حال حاضر، این نشان می‌دهد که بسیاری از مواد غذایی یافت‌شده در پوست در هنگام خشک کردن آن‌ها کمی تنزل خواهد کرد. به عنوان مثال، گرما به تجزیه ویتامین C کمک می‌کند. این به این معنی نیست که پوست پرتقال خشک اصلا موثر نیست، بلکه به این معنی است که این پوست همیشه بهترین است. در اینجا چند ایده برای اضافه کردن پوست پرتقال خشک و تازه به زندگی خود آورده شده‌است:


ترکیبات تازه چای خود را اضافه کنید. (خشک و تازه)
تمام میوه‌ها را به مخلوط‌کن اضافه کنید وقتی که صبح شما برای آن آب‌میوه درست کنید! (تازه)
مربا درست کن! (تازه)
مهم نیست که چقدر از پوست پرتقال خود لذت می‌برید، فقط مطمئن باشید که آن را هدر ندهید. اگر هنوز هم میوه بخورید، بهترین قسمت را انتخاب خواهید کرد.

چگونه از پوست پرتقال استفاده می‌کنید؟ در قسمت نظرات زیر با ما صحبت کنید!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
سهام
۳۵۵

درباره Dawn
دان زن، مادر، کشاورز، نویسنده، ethnobotanist، سخنگوی حرفه‌ای و مربی است. او بیش از ۲۰ سال سابقه داشته و دارای مدرک دکترا است و مدرک کارشناسی در گیاه‌شناسی و علوم انسانی دارد. دان مالک مرغ مقلد مانر است. کتاب‌های او شامل Conceiving سالم و التیام محلی هستند.

PAID ENDORSEMENT: به منظور پشتیبانی از فعالیت‌های وب سایت ما، ممکن است غرامت مالی یا انواع دیگر پاداش برای تایید، توصیه، رضایت‌نامه و / یا لینک به هر محصول یا خدمات از این وب سایت دریافت کنیم.

DISCLAIMER: اطلاعات مربوط به NaturalTM که توسط FDA تایید یا تایید نشده است و قرار نیست جایگزین توصیه متخصص مراقبت‌های بهداشتی شما شود. اگر تنها به این توصیه تکیه کنید، این کار را در خطر خود انجام دهید. توضیحات بیشتر در این مورد را بخوانید.

  • ali farhadi
  • ۰
  • ۰

فواید سیب خشک

 

سیب‌های خشک‌شده، غذای خوش‌مزه و خوش‌مزه هستند. هم چنین به عنوان حلقه‌های سیب شناخته می‌شود و با شیرینی طبیعی پر می‌شود. خشک کردن غذا قدیمی‌ترین روش برای حفظ غذا است به گونه‌ای که بعدا می‌تواند از آن استفاده کند. خشک کردن میوه خشک رطوبت از غذا به گونه‌ای که مخمر، باکتری‌ها و کپک نمی‌تواند رشد کند و غذا را خراب کند. آن همچنین اقدام آنزیم‌ها را کاهش می‌دهد اما آن‌ها را غیر فعال نمی‌کند. افزایش دمای غذا بخار می‌شود و مواد غذایی در حال حرکت رطوبت را باخود حمل می‌کنند. تعادل رطوبت و دما برای خشک کردن موفقیت‌آمیز ضروری است. سیب‌های خشک جویدنی، نرم و فاقد رطوبت ناشی از فرآیند خشک شدن هستند. قهوه‌ای روشن به قهوه‌ای روشن در رنگ قهوه‌ای است. هسته سیب حذف شد، سپس peeled و latitudinally شده برای ساخت حلقه مانند شکل را برش و برش داد.

سیب‌های خشک‌شده منبع عالی هر دو نوع فیبر، یعنی فیبر محلول و محلول هستند. فیبر Soluble به کنترل سطح قند خون کمک می‌کند و سطح کلسترول بد را نیز کاهش می‌دهد. فیبر Insoluble سلامتی هاضمه را بهبود می‌بخشد. سیب‌های خشک‌شده نیز با آنتی‌اکسیدان‌ها پر می‌شوند که از سلول‌ها در برابر آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کنند. آلوئه ورا از افزایش ویتامین و مواد معدنی نظیر آهن و کلسیم برخوردار است.

تاریخچه

احتمالا سیب در حدود ده تا ده میلیون سال پیش پیدا شده‌است. میوه‌های خشک کردن آفتاب روش رایج حفظ غذا از زمان استعمار است و از عصر حجر در حال تمرین بوده‌اند. در سال ۱۶۲۰، سیب توسط Pilgrims به آمریکای شمالی آورده شد و برای ساخت کیک، شراب، سرکه و کره و یا به شکل خشک‌شده استفاده شد.

سیب خشک یکی از سالم‌ترین غذاها
از زمان‌های باستان، مردم سراسر جهان به میوه‌ها علاقه‌مند شده‌اند. بنا به گفته مورخان، سیب‌ها از مناطق سرد اروپای شمالی سرچشمه می‌گیرند و از آنجا این میوه ارزشمند و مفید به بخش‌های دیگر دنیا منتقل شده‌اند.
اپل یکی از میوه‌هایی است که قبل از میوه‌های دیگر شناخته شده‌است. تمدن بشری مدت‌ها پیش با سیب در ارتباط بوده‌است. اپل نشانه‌ای از عشق و باروری، دوستی، زیبایی، شادی، سلامت، دانایی، نشاط، قدرت و چیزهای دیگر است. سیب‌های خشک‌شده انواع مختلفی دارند.

افرادی که سیب خشک را می‌خورند به طور مرتب سلامتی خود را افزایش می‌دهند و از بسیاری از بیماری‌ها ناشی از کمبود مواد مغذی ضروری جلوگیری می‌کنند.

همه سیب‌های خشکیده هم مثل هم نیستند. اندازه‌های مختلف، رنگ‌ها، بوها و سلیقه در انواع مختلف کاربرد آن‌ها را تعیین می‌کنند. مواد مغذی موجود در یک سیب خشک به اندازه آن بستگی دارد، نه نوع آن. پس از مرکبات (پرتقال‌ها، tangerines، lemongrass، lemongrass و گریپ‌فروت)و موز، انواع سیب خشک، پر از میوه‌های غنی از ویتامین، tannins، مواد معدنی و فیبر (سلولز گیاهی)هستند. ترکیبات شیمیایی میوه خشک با توجه به breeds.Amon متفاوت آن‌ها در مورد فواید یک سیب خشک‌شده، متفاوت است.

vitamins
سیب‌های خشک‌شده حاوی ویتامین هستند که می‌تواند برای بدن مفید باشد. سیب حاوی ویتامین A و C است. این ویتامین‌ها به حفظ استخوان‌ها و پوست شما کمک می‌کنند. سیب هم حاوی مقدار زیادی ویتامین B است. این ویتامین‌ها، متابولیسم طبیعی بدن شما را تنظیم می‌کنند و جگر و پوست شما را تغذیه می‌کنند. طبق مطالعات موسسه لاینس پاولینگ، یک نیمه سرویس شامل ۶ درصد از ویتامین B - ۶ و ۳ درصد از ویتامین B - ۵ بدن است. هر دو این ویتامین‌ها به تولید مواد شیمیایی و نورون‌های لازم برای فعالیت مغز کمک می‌کنند.

minerals
سیب‌های خشک‌شده به خاطر مواد معدنی خود به سلامتی شما کمک می‌کنند. طبق یافته‌های موسسه لاینس پاولینگ، هر نیم سرویس سیب خشک، ۴ % از نیاز روزانه شما به پتاسیم را تامین می‌کند. پتاسیم معدنی است که برای نورون‌ها و فعالیت‌های مغزی ضروری است. با توجه به انستیتو سیب خشک‌شده، که نیمی از یک فنجان سیب خشک را تامین می‌کند ۸ % از نیاز آهن روزانه مردان و ۳ % آهن مورد نیاز زنان را تامین می‌کند. بدن از این آهن برای ایجاد گلبول‌های قرمز خون استفاده می‌کند. گلبول‌های قرمز خون مسئول انتقال اکسیژن به سلول‌ها هستند. علاوه بر این، سیب خشک حاوی مواد معدنی دیگر نظیر مس، منگنز و سلنیوم است.

طراوت پوست
سیب‌های خشک‌شده می‌توانند علایم رایج نظیر پوست خشک، ترک‌خوردگی، رنگ‌پریدگی، و بسیاری بیماری‌های مزمن و طولانی‌مدت را از بین ببرند یا کاهش دهند.
لازم به ذکر است که این توانایی سیب خشک به خاطر حضور of (ویتامین B۲)، ویتامین C و A، مواد معدنی مثل آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم است.

تنظیم فشار خون
خوردن سیب خشک و حتی بوی سیب خشک می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. این مطالعه نشان داد که تنها یک بوی سیب خشک باعث کاهش فشار خون در بیماران شده‌است.

vitamins
سیب‌های خشک‌شده حاوی ویتامین هستند که می‌تواند برای بدن مفید باشد. سیب حاوی ویتامین A و C است. این ویتامین‌ها به حفظ استخوان‌ها و پوست شما کمک می‌کنند. سیب هم حاوی مقدار زیادی ویتامین B است. این ویتامین‌ها، متابولیسم طبیعی بدن شما را تنظیم می‌کنند و جگر و پوست شما را تغذیه می‌کنند. طبق مطالعات موسسه لاینس پاولینگ، یک نیمه سرویس شامل ۶ درصد از ویتامین B - ۶ و ۳ درصد از ویتامین B - ۵ بدن است. هر دو این ویتامین‌ها به تولید مواد شیمیایی و نورون‌های لازم برای فعالیت مغز کمک می‌کنند.

minerals
سیب‌های خشک‌شده به خاطر مواد معدنی خود به سلامتی شما کمک می‌کنند. طبق یافته‌های موسسه لاینس پاولینگ، هر نیم سرویس سیب خشک، ۴ % از نیاز روزانه شما به پتاسیم را تامین می‌کند. پتاسیم معدنی است که برای نورون‌ها و فعالیت‌های مغزی ضروری است. با توجه به انستیتو سیب خشک‌شده، که نیمی از یک فنجان سیب خشک را تامین می‌کند ۸ % از نیاز آهن روزانه مردان و ۳ % آهن مورد نیاز زنان را تامین می‌کند. بدن از این آهن برای ایجاد گلبول‌های قرمز خون استفاده می‌کند. گلبول‌های قرمز خون مسئول انتقال اکسیژن به سلول‌ها هستند. علاوه بر این، سیب خشک حاوی مواد معدنی دیگر نظیر مس، منگنز و سلنیوم است.

طراوت پوست
سیب‌های خشک‌شده می‌توانند علایم رایج نظیر پوست خشک، ترک‌خوردگی، رنگ‌پریدگی، و بسیاری بیماری‌های مزمن و طولانی‌مدت را از بین ببرند یا کاهش دهند.
لازم به ذکر است که این توانایی سیب خشک به خاطر حضور of (ویتامین B۲)، ویتامین C و A، مواد معدنی مثل آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم است.

تنظیم فشار خون
خوردن سیب خشک و حتی بوی سیب خشک می‌تواند فشار خون را کاهش دهد. این مطالعه نشان داد که تنها یک بوی سیب خشک باعث کاهش فشار خون در بیماران شده‌است.

سلامت of
اسیدها که در سیب خشک یافت می‌شوند، باکتری‌ها را در طول جویدن و teeth تمیز می‌کنند. جویدن سیب خشک مثل استفاده از یک مسواک طبیعی است. مطالعات نشان می‌دهند که سیب خشک می‌تواند ذرات غذا را که پشت دندان‌ها و gums باقی مانده تمیز کند و از پوسیدگی دندان و بیماری‌های لثه جلوگیری کند. حتی آن‌هایی که از بیماری آدامس در گذشته رنج می‌برند می‌توانند به میزان بالای ویتامین C در سیب خشک بهره‌مند شوند.
مواد مغذی در سیب خشک ساختار مینای دندان را تقویت می‌کنند و از تجمع دندان جلوگیری می‌کنند.

جویدن سیب خشکیده، ماهیچه‌های فک را قوی‌تر می‌کند. سیب خشک یک mouthwash طبیعی و طبیعی بدون مواد افزودنی به دلیل اثرات ضد التهابی خود هستند.

درد مفاصل و درد مفاصل
یکی از بیماری‌هایی که معمولا با پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی)ایجاد می‌شود، درد مفاصل و نقرس است. البته مستعد این بیماری ارثی است. برای جلوگیری از شیوع این بیماری، لازم است که یک رژیم بدون چربی را دنبال کنید. سیب‌های خشک‌شده نیز میوه باارزش هستند زیرا چربی کمی دارند و اوره را کاهش می‌دهند.
سیب‌های خام یا پخته‌شده از تشکیل اسید اوره در بدن جلوگیری می‌کنند و بعد از آن مقدار کل اسیده‌ای uric، به ویژه formic اسید، افزایش می‌یابد. بنابراین استفاده از آن برای بیماران مبتلا به درد مفاصل و نقرس توصیه می‌شود.

بهبود حافظه
سیب خشک حافظه را بهبود می‌بخشد. بنابراین برای کسانی که کار عقلانی انجام می‌دهند مفید است. به طور کلی، سیب به خاطر فسفر آن‌ها اعصاب و حافظه را تقویت می‌کند.

Tranquilizer
یک تزریق پوست سیب خشک که با یک عسل شیرین شیرین می‌شود، یک ماساژ تسکین‌دهنده و خشک کردن سیب خشکیده است که اثر آرامش بخشی روی سیستم عصبی دارد. علاوه بر ویتامین‌های B، منیزیم و فسفر و برخی عناصر دیگر یافت‌شده در سیب خشک اثر آرامش بخشی روی اعصاب دارند. هم چنین، و جویدن سیب خشکیده، انقباض ماهیچه صورت را کاهش می‌دهد.
 

 

  • ali farhadi
  • ۰
  • ۰

میوه‌های خشک و خشک در دوران بارداری چگونه هستند؟
خشکبار در طول دوران بارداری و در غیر این صورت مواد غذایی ضروری هستند. اکثر خرید میوه خشک برای پیش‌بینی مادران توصیه می‌شود چون آن‌ها در برخورد با علائم بارداری و شیردهی به آن‌ها کمک می‌کنند. آن‌ها همچنین به رشد و رشد کودک کمک می‌کنند.

میوه‌های خشک مانند بادام، گردو، پسته، انجیر، hazelnuts و آفتابگردان دارای ویتامین و فیبر ضروری برای زنان باردار هستند. با این حال، ضروری است که با متخصص بیماری‌های زنان خود مشورت کنید تا مبلغ را چک کنید و اگر آن‌ها برای شما مناسب باشند.

ارزش غذایی میوه‌های خشک
میوه‌های خشک میزان گرسنگی را ارضا می‌کنند و منبع غنی از ویتامین مانند B۱ - B۹، C، K، E و H هستند. آن‌ها مواد معدنی، پروتئین‌ها، آمینو اسیدها و محتوای فیبر مورد نیاز برای یک مادر را فراهم می‌کنند. آن‌ها همچنین غنی از کلسیم، منیزیم، پتاسیم، روی، سلنیوم و دیگر - هستند.

فواید خشکبار
فیبر رژیمی مانع یبوست در طول دوران بارداری می‌شود
پتاسیم فشار خون را کنترل می‌کند و کنترل ماهیچه را افزایش می‌دهد.
منیزیم به رشد عصب و استخوان کودک کمک می‌کند.
مقدار قند در میوه‌های خشک انرژی فراهم می‌کند
میوه‌های خشک مثل آلو و یا خرما ماهیچه‌های رحم را تقویت می‌کنند و به انتقال آرام کمک می‌کنند
ویتامین E به سلول بچه و رشد ریه کمک می‌کند
آهن بیشتر هموگلوبین را تامین می‌کند
همچنین بخوانید: فواید میوه‌های خشک

چگونه خشکبار را مصرف کنیم
میوه‌های خشک را می‌توان به صورت کلی و یا به روش‌های زیر برداشت

آن‌ها را به غذاها اضافه کنید
میله‌های انرژی درست کنید
آن‌ها را در سالاد خرد کنید

فواید میوه خشک
آن‌ها را به عنوان یک دانه پر از دسرها مورد استفاده قرار دهید.
همچنین بخوانید: فواید زعفران در طی Pregnency

عوارض جانبی خشکبار در دوران بارداری
داشتن بیش از مقدار مورد نیاز خشکبار می‌تواند اثرات زیان آوری بر روی مادر و کودک داشته باشد.

برخی عوارض جانبی که مادران بتوانند با آن روبرو شوند عبارتند از:

گاز، نفخ و اسهال
افزایش وزن اضافی
سطح قند خون Soaring
احتمال واکنش‌های آلرژیک
اقدامات احتیاطی برای داشتن میوه‌های خشک
آن‌ها را با رعایت اعتدال بخورید.
میوه‌ها را انتخاب کنید
از میوه‌های خشک که شکر اضافه می‌کنند دوری کنید
خشکبار، عاری از مواد نگهدارنده را انتخاب کنید چون ممکن است باعث واکنش‌های آلرژی و مشکلات مربوط به تنگ‌نفس باشد.
آن‌ها را در جای خشک و خشک نگه دارید
 

  • ali farhadi
  • ۰
  • ۰

میوه‌ها برای حفظ بدن سالم، ویتامین و مواد غذایی فراهم می‌کنند. اما تنها خوردن یک نوع میوه خشک کافی نیست. طبق برخی مطالعات، مردم باید انواع میوه‌ها را بخورند تا تمام مواد غذایی مورد نیاز خود را دریافت کنند.

اما خوردن انواع میوه‌ها به طور منظم می‌تواند دشوار باشد. همه انواع میوه‌ها در سراسر سال در دسترس نیستند. هم چنین این می‌تواند برای اغلب مردم نامناسب باشد که به خرید خواربار بپردازند و اغلب تنها میوه‌های تازه به دست آورند.

همچنین خواندن: راهنمای مبتدیان برای Dehydrating میوه هر

به همین دلیل است که بسیاری از مردم به خشکبار متوسل می‌شوند. علاوه بر راحتی آن، فواید بسیاری دارد. در اینجا برخی فواید میوه خشک آورده شده‌است.

۱۳ فواید شگفت‌انگیز سلامتی برای خوردن میوه خشک
افزایش مصرف مواد غذایی
خوردن میوه خشک بیشتر از میوه‌های تازه می‌تواند به بدن مواد غذایی بیشتری بدهد. فرآیند خشک کردن مواد مغذی را در میوه‌ها می‌کشد. این ماده می‌تواند پتاسیم، اسید فولیک و منیزیم بیشتری را تامین کند.

جلوگیری و کنترل دیابت
با وجود شکر زیاد در شکر، خشکبار می‌تواند از خطر ابتلا به دیابت جلوگیری کرده و آن‌ها را کاهش دهد. میوه‌های خشک مشترک مثل کشمش دارای آنتی‌اکسیدان‌ها هستند.

Antioxidants در خشکبار می‌تواند واکنش انسولین را بهبود بخشد. آن‌ها همچنین می‌توانند از استرس اکسیداتیو و التهاب در لوزالمعده جلوگیری کنند.

Boosts سیستم ایمنی
برای افزایش سریع سیستم ایمنی، انواع توت خشک می‌توانند کمک کنند. آن‌ها به عنوان superfoods در نظر گرفته می‌شوند که حاوی آهن، ویتامین A و ویتامین سی هستند. هم چنین آن‌ها مقدار کالری و کربوهیدرات پایینی دارند.

ویتامین C در خشکبار نه تنها سیستم ایمنی را افزایش می‌دهد. آلوئه ورا هم چنین کیفیت پوست را بهبود می‌بخشد و با عفونت‌ها مبارزه می‌کند.

افزایش سلامتی روده و گوارش
میوه‌های خشک می‌توانند به بهبود سلامت رنگ کمک کنند. It دارای فیبر prebiotic است. این کار به باکتری سالم کمک می‌کند تا دستگاه گوارش را دور نگه دارد.

آلو یا آلو خشک در پتاسیم، ویتامین A، ویتامین K و فیبر بالا هستند. It طبیعی مشهور است. آن‌ها می‌توانند علائم یبوست را بهبود بخشند. هم چنین آن‌ها می‌توانند ثبات و فراوانی of را بهبود بخشند.

کاهش اضطراب و افسردگی
میوه‌های خشک و میوه‌های خشک می‌توانند اضطراب و افسردگی را کاهش دهند. The در انواع توت‌ها می‌تواند سطوح ملاتونین و یا سروتونین را افزایش دهد. این باعث کاهش اضطراب و افسردگی می‌شود. همچنین این آنتی‌اکسیدان‌ها به تنهایی می‌تواند اضطراب را تسکین داده و حافظه را بهبود بخشد.

ابتلا به بارداری سالم
خوردن خرمای خشک ممکن است به کار و زایمان آرام کمک کند. این کار می‌تواند در چند ماه آخر بارداری باعث گشاد شدن رحم شود. این ممکن است خطرات ناشی از کار ناشی از کار را کاهش دهد.

همچنین تاریخ‌ها مزایای دیگری برای زنان باردار دارند. آن‌ها پتاسیم، اهن و فیبر دارند. خرمای خشک جزو بهترین منابع آنتی‌اکسیدان است. خوردن آن‌ها باعث افزایش سطح قند خون نمی‌شود.

افزایش وزن کاهش وزن
میوه‌های خشک مشخصی مثل زردآلو، خرما، آلو و کشمش می‌توانند به افزایش سوخت و ساز کمک کنند. متابولیسم boosted می‌تواند انرژی را بهبود بخشیده و کاهش وزن را افزایش دهد.

میوه‌های خشک می‌توانند cravings را در خلیج نگه دارند. آن‌ها می‌توانند شکم خود را برای چند ساعت پر کنند. به جای تولید غذاهای ناسالم و پر از شکر، خشکبار یک گزینه بهتر است. هم چنین، یک دستگاه گوارش بهبود یافته به خاطر میوه خشک می‌تواند از نفخ و باد کردن جلوگیری کند.

جلوگیری از بیماری‌های مربوط به استخوان
زنان ممکن است بیش‌ترین سود را از میوه‌های خشک به ویژه برای استخوان خود به دست آورند. علت آن این است که پوکی استخوان اغلب به زنان بیشتری نسبت به مردان می‌رسد

خوردن خشکبار می‌تواند به کاهش خطرات پوکی استخوان کمک کند. prunes به سرکوب شکست استخوان، به ویژه در زنان سالخورده کمک می‌کند. این به استخوان‌ها به اندازه کافی وقت می‌دهد تا دوباره بهبود پیدا کنند.

بهبود سلامت قلب
میوه‌های خشک همچنین می‌توانند سلامت قلب را بهبود بخشند. یک اونس میوه خشک حاوی antioxidants و فیبر بیشتر از یک اونس میوه تازه است. این اجزا بخش‌های اساسی در حفظ سلامت قلب شما هستند.

cranberries خشک می‌توانند به جلوگیری از لخته‌های خونی کمک کنند. این ممکن است در حفظ جریان خون ثابت از قلب در سراسر بدن کمک کند.

روغن نارگیل پوست را نگه می‌دارد
استفاده از میوه‌های خشک بیشتر در رژیم‌های غذایی نیز می‌تواند پوست را تازه و سالم نگه دارد. انبه خشک‌شده، امگا ۳ و دیگر مواد مغذی چرب را تامین می‌کند که به بهبود کیفیت پوست کمک می‌کند. Raisins دارای resveratrol هستند که یک بازدارنده پوست طبیعی است.

جلوگیری از کم‌خونی و فشار خون
بسیاری از انواع میوه‌های خشک مانند زردآلو غنی از پتاسیم هستند. آلوئه ورا به پیش‌گیری از فشار خون و palpitation کمک می‌کند.

آهن نیز می‌تواند در زردآلو، آلو و کشمش یافت شود. افزایش مصرف آهن از طریق خشکبار می‌تواند به کاهش خطر کم‌خونی کمک کند. این باعث می‌شود که میوه خشک بخشی اساسی از رژیم‌های غذایی گیاهخواری و pregnancy باشد.

کاهش خطرات بیماری‌های روانی
میوه‌های خشک مثل توت‌فرنگی و زغال آخته می‌توانند به ارتقای سلامت روانی کمک کنند. آن‌ها در آنتی‌اکسیدان‌ها بالا هستند که می‌توانند به جلوگیری از فقدان حافظه و دیگر بیماری‌های روانی کمک کنند. اینها برای افراد مسن مناسب هستند که بیشتر مستعد جنون هستند.

انرژی Boosts
دلیلی وجود دارد که چرا بسیاری از باره‌ای انرژی در آن‌ها خشکبار زده‌اند. این به این دلیل است که می‌تواند باعث افزایش انرژی شود. بین وعده‌های غذایی بین وعده‌های غذایی، انگور خشک (کشمش)، گیلاس و زردآلو بخورید. آن‌ها می‌توانند به اندازه کافی انرژی به روز شلوغ بدهند.

همچنین تاریخ‌ها مزایای دیگری برای زنان باردار دارند. آن‌ها پتاسیم، اهن و فیبر دارند. خرمای خشک جزو بهترین منابع آنتی‌اکسیدان است. خوردن آن‌ها باعث افزایش سطح قند خون نمی‌شود.

افزایش وزن کاهش وزن
میوه‌های خشک مشخصی مثل زردآلو، خرما، آلو و کشمش می‌توانند به افزایش سوخت و ساز کمک کنند. متابولیسم boosted می‌تواند انرژی را بهبود بخشیده و کاهش وزن را افزایش دهد.

میوه‌های خشک می‌توانند cravings را در خلیج نگه دارند. آن‌ها می‌توانند شکم خود را برای چند ساعت پر کنند. به جای تولید غذاهای ناسالم و پر از شکر، خشکبار یک گزینه بهتر است. هم چنین، یک دستگاه گوارش بهبود یافته به خاطر میوه خشک می‌تواند از نفخ و باد کردن جلوگیری کند.

جلوگیری از بیماری‌های مربوط به استخوان
زنان ممکن است بیش‌ترین سود را از میوه‌های خشک به ویژه برای استخوان خود به دست آورند. علت آن این است که پوکی استخوان اغلب به زنان بیشتری نسبت به مردان می‌رسد

خوردن خشکبار می‌تواند به کاهش خطرات پوکی استخوان کمک کند. prunes به سرکوب شکست استخوان، به ویژه در زنان سالخورده کمک می‌کند. این به استخوان‌ها به اندازه کافی وقت می‌دهد تا دوباره بهبود پیدا کنند.

بهبود سلامت قلب
میوه‌های خشک همچنین می‌توانند سلامت قلب را بهبود بخشند. یک اونس میوه خشک حاوی antioxidants و فیبر بیشتر از یک اونس میوه تازه است. این اجزا بخش‌های اساسی در حفظ سلامت قلب شما هستند.

cranberries خشک می‌توانند به جلوگیری از لخته‌های خونی کمک کنند. این ممکن است در حفظ جریان خون ثابت از قلب در سراسر بدن کمک کند.

روغن نارگیل پوست را نگه می‌دارد
استفاده از میوه‌های خشک بیشتر در رژیم‌های غذایی نیز می‌تواند پوست را تازه و سالم نگه دارد. انبه خشک‌شده، امگا ۳ و دیگر مواد مغذی چرب را تامین می‌کند که به بهبود کیفیت پوست کمک می‌کند. Raisins دارای resveratrol هستند که یک بازدارنده پوست طبیعی است.

جلوگیری از کم‌خونی و فشار خون
بسیاری از انواع میوه‌های خشک مانند زردآلو غنی از پتاسیم هستند. آلوئه ورا به پیش‌گیری از فشار خون و palpitation کمک می‌کند.

آهن نیز می‌تواند در زردآلو، آلو و کشمش یافت شود. افزایش مصرف آهن از طریق خشکبار می‌تواند به کاهش خطر کم‌خونی کمک کند. این باعث می‌شود که میوه خشک بخشی اساسی از رژیم‌های غذایی گیاهخواری و pregnancy باشد.

کاهش خطرات بیماری‌های روانی
میوه‌های خشک مثل توت‌فرنگی و زغال آخته می‌توانند به ارتقای سلامت روانی کمک کنند. آن‌ها در آنتی‌اکسیدان‌ها بالا هستند که می‌توانند به جلوگیری از فقدان حافظه و دیگر بیماری‌های روانی کمک کنند. اینها برای افراد مسن مناسب هستند که بیشتر مستعد جنون هستند.

انرژی Boosts
دلیلی وجود دارد که چرا بسیاری از باره‌ای انرژی در آن‌ها خشکبار زده‌اند. این به این دلیل است که می‌تواند باعث افزایش انرژی شود. بین وعده‌های غذایی بین وعده‌های غذایی، انگور خشک (کشمش)، گیلاس و زردآلو بخورید. آن‌ها می‌توانند به اندازه کافی انرژی به روز شلوغ بدهند.

کارهایی که باید هنگام خوردن میوه خشک در نظر بگیرید
با وجود فواید میوه خشک، هنوز برخی چیزها قبل از خوردن آن‌ها وجود دارد.

این میوه شیرین را نخورید. قند و شکر اغلب به میوه‌های خشک اضافه می‌شوند تا آن‌ها را جذاب‌تر کنند. شاید مزه بهتری داشته باشند، اما سالم نیستند. آن‌ها ممکن است به جای آن به اثرات مضر منجر شوند
در خانه میوه خشک درست کنید. هیچ چیز غذای خانگی را نمی‌کشد. مردن میوه در خانه از وقتی که هیچ ماده افزودنی مضر ندارد بهترین است
از واکنش‌های آلرژی اجتناب کنید. افراد مبتلا به آلرژی به برخی میوه‌ها باید از ترکیب رد و یا میوه‌های خشک ترکیبی اجتناب کنند.
خیلی زیاد بد است. میوه‌ها، چه خشک و چه خشک، هنوز حاوی کالری و قند طبیعی هستند. اگر در حد افراط مصرف شود، ممکن است بیشتر آسیب ببیند تا خیر. بهتر است آن‌ها را به طور متوسط بخورید.
از آن‌ها به عنوان منبع اصلی تغذیه استفاده نکنید. گذشته از غذا خوردن در مقادیر کم، خشکبار نباید تنها منبع تغذیه باشد. آن‌ها به بهترین شکل با دیگر غذاهای سالم خورده می‌شوند.
نتیجه‌گیری
افراد می‌توانند به هنگام خوردن به درستی از میوه‌های خشک بهره‌مند شوند. آن می‌تواند به بهبود سلامت کلی کمک کند. سعی کنید میوه‌های خشک را به عنوان جایگزینی برای مکمل‌های غذایی مصرف کنید. این سالم‌تر و طبیعی است

خشک کردن بیشتر انواع میوه‌ها ممکن است. این به مردم طیف وسیعی از انتخاب‌ها را می‌دهد. با این حال نباید زیاد غذا بخورند. مانند دیگر غذاها، آن‌ها را به طور متوسط بخورید.

همیشه خشکبار را بدون شکر اضافه بکنید. خشک کردن میوه‌ها در خانه بهترین راه برای اطمینان از این است که مواد غذایی ناسالم ندارند

  • ali farhadi
  • ۰
  • ۰

میوه خشک

به طور سنتی ، میوه های خشک یا به روش خشک کردن آفتاب خشک می شوند یا با کمبود آب با استفاده از تونل های باد خشک می شوند. میوه های خشک سابقه طولانی در ایمنی مواد غذایی دارند. میوه های خشک در واقع میوه های تازه خشک شده هستند ، یا میوه های خشک را می توان به سادگی به عنوان میوه های تازه توضیح داد که بدون آنها آب برای حذف گوشت میوه خارج یا کم آب می شود. کمبود آب میوه تازه در نهایت او این کار را انجام می دهد تا برخی مواد مغذی ضروری بیشتر متمرکز شوند و همچنین ظاهر کلی میوه را تغییر دهند. میوه های خشک قبل از ورزش تحمل جسمی را نیز فراهم می کنند ، بنابراین متخصصان تناسب اندام اغلب توصیه می کنند قبل از ضربه زدن به سالن بدن برخی از آجیل ها و بادام ها را حذف کنید ، زیرا آجیل به افزایش میزان متابولیسم کمک می کند. اگر کسی رژیم دارد ، می توان میوه های خشک را به عنوان منبع عالی انرژی و فیبر انتخاب کرد ، اما باید در حد متوسط ​​باشد زیرا کالری آنها در هر وعده بسیار بیشتر از میوه های تازه است. میوه های خشک و بدون مواد افزودنی مزایای مختلف سلامتی را به همراه دارند.

آنتی اکسیدان موجود در قره قاط خشک ، انگور / کشمش و آلو دو برابر میوه های تازه قوی و پر از مواد معدنی است. اما باید توجه داشت که مواد شیرین کننده (شکر ، شربت ذرت) ، گیلاس ، آلو و قره قاط با شکر اضافه شده در بازار موجود باشد. اطلاعات مواد تشکیل دهنده: فقط میوه باید نشان داده شود و بسته بندی آن باید عاری از سولفیت باشد (نوعی ماده نگهدارنده که رنگ را حفظ می کند). ترک خوردن میوه های خشک به حدی است که حاوی چربی ، کلسترول یا سدیم نیست. میوه های خشک برای سفرهای طولانی و به خصوص برای دانش آموزان بسیار مناسب هستند ، زیرا برای احیای حرکات خود به انرژی نیاز دارند.

محتوای کالری با کمبود رطوبت به میزان کمتری متمرکز می شود. ویتامین C و ویتامین A کاملاً حفظ می شوند. تیامین ، ریبوفلاوین نیز کاملاً حفظ می شود.

به طور سنتی ، میوه های خشک یا به روش خشک کردن آفتاب خشک می شوند یا با کمبود آب با استفاده از تونل های باد خشک می شوند. میوه های خشک سابقه طولانی در ایمنی مواد غذایی دارند. میوه خشک در واقع میوه تازه خشک است ، یا میوه خشک را می توان به سادگی میوه تازه ای که از آن آب برداشته یا کم آب شده است ، حفظ کرد تا گوشت میوه را حفظ کند. کمبود آب در میوه های تازه در نهایت باعث متمرکز شدن برخی از مواد مغذی اساسی می شود و همچنین باعث تغییر شکل کلی میوه می شود. میوه های خشک قبل از ورزش تحمل جسمی نیز دارند ، بنابراین متخصصان تناسب اندام معمولاً توصیه می کنند قبل از برخورد با باشگاه ، مقداری آجیل و بادام بخورد ، زیرا آجیل به افزایش میزان متابولیسم کمک می کند. اگر کسی رژیم دارد ، میوه های خشک می توانند به عنوان منبع عالی انرژی و فیبر انتخاب شوند ، اما باید آنها را به میزان متوسط ​​مصرف کرد زیرا حاوی کالری قابل توجهی بیشتر از میوه های تازه در هر وعده کالری است. میوه های خشک و بدون مواد افزودنی مزایای مختلف سلامتی را به همراه دارند.

آنتی اکسیدان موجود در قره قاط خشک ، انگور / کشمش و آلو دو برابر میوه های تازه قوی و پر از مواد معدنی است. اما باید توجه داشت که مواد شیرین کننده (شکر ، شربت ذرت) ، گیلاس ، آلو و قره قاط با شکر اضافه شده در بازار موجود باشد. فقط میوه باید در لیست مواد تشکیل دهنده ذکر شود و بسته بندی باید به عنوان سولفیت (نوعی ماده نگهدارنده که رنگ را حفظ می کند) برچسب گذاری شود. ترک خوردن میوه های خشک به حدی است که حاوی چربی ، کلسترول یا سدیم نیست. میوه های خشک مخصوص سفرهای طولانی خصوصاً برای دانشجویان بسیار مناسب هستند زیرا برای احیای حرکات خود به انرژی نیاز دارند.

محتوای کالری با کمبود رطوبت به میزان کمتری متمرکز می شود. ویتامین C و ویتامین A کاملاً حفظ می شوند. تیامین ، ریبوفلاوین نیز به طور کامل حفظ می شود.

سرطان

هر روز یک سیب پزشک را دور می کند ، همه ما از این جمله آگاه هستیم ، اما یک سیب خشک و زردآلو در روز سرطان را دور نگه می دارد. سیب و زردآلو از عناصر غذایی گیاهی (عناصر طبیعی موجود در گیاهان تأمین کننده تغذیه) تشکیل شده که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند و همچنین منبع خوبی از فیبر هستند و بدن را از عوامل ایجاد کننده سرطان خلاص می کند. آنها همچنین حاوی ویتامین A ، C و آهن هستند.

9. پوستی زیبا و سالم می خواهید؟

پوست


کشمش پوست ما را سالم نگه می دارد زیرا حاوی رسوراترول است ، یک آنتی اکسیدان است که پیری پوست را کند می کند. گردو ، پوست خشک را تغذیه می کند و باعث بهبود بافت آن می شود ، اگر به صورت روغن استفاده شود ، روغن گردو از اسید لینولئیک تشکیل شده است که به شما در جلوگیری از چین و چروک و خطوط ریز کمک می کند. بادام در درمان آکنه موثر است. از این میوه خشک در بسته های صورت نیز استفاده می شود.

آجیل بادام هندی وقتی به مقدار کم خورده شود به بهبود سلامت پوست کمک می کند. روغن آجیل بادام هندی ، در تعدادی از مواد آرایشی استفاده می شود. به کاهش برنزه شدن کمک می کند و از آسیب پوست جلوگیری می کند ، همچنین به محافظت و بازیابی پاشنه های ترک خورده کمک می کند ، در نتیجه باعث تغذیه آنها می شود. آجیل بادام هندی سرشار از ویتامین E است و از خواص ضد پیری تشکیل می شود که برای پوست مفید است.

8- پتاسیم حیاتی است.

تصاویر

در حالی که زردآلو و آلو تازه سرشار از پتاسیم است ، زردآلو خشک و آلو خشک حاوی مقادیر بیشتری پتاسیم نیز هستند. سدیم + پتاسیم تعادل سطح آب داخل سلول و خارج سلول را تنظیم می کند. پتاسیم همچنین برای حفظ فشار خون و عدم دریافت کافی لازم است یا اگر بدن نتواند مقدار پتاسیم مورد نیاز بدن را دریافت کند ، منجر به افزایش خطر فشار خون می شود.

7. به دنبال فیبر بیشتری برای تبدیل سوپرمن یا مرد عنکبوتی هستید؟

فیبر

 

فیبر به هضم غذا کمک می کند ، از یبوست جلوگیری می کند و میوه های خشک مانند گیلاس و انجیر منبع غنی از فیبر هستند و باید در رژیم غذایی روزانه موجود باشند. گیلاس ها همچنین "آنتی اکسیدان فوق العاده میوه" نامیده می شوند ، آنها دارای مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان هستند ، علاوه بر مواد مغذی مهمی مانند بتاکاروتن ، اسیدفولیک و فیبر. انجیرها از نظر آهن ، اسیدفولیک و پتاسیم بسیار غنی هستند.

6. محتوای آهن می تواند در بدن شما افزایش یابد.

سبد خشک میوه ای-g-12-

آلو خشک و زردآلو منبع قابل توجهی از آهن است. یک مشت آلو خشک و زردآلو در جلوگیری از کم خونی کمک می کند ، زیرا منبع خوبی از آهن است. کشمش همچنین منبع غنی از پتاسیم ، منیزیم ، فسفر و آهن است و گردش خون را تقویت می کند. آنها اغلب توسط پزشکان برای بیماران کم خونی توصیه می شوند.

5- از شر چربی ها و کالری های تحریک کننده خلاص شوید و میوه های خشک فاقد چربی هستند.

تصاویر (2)

آنها همچنین از کالری قابل توجهی در هر وعده تشکیل شده اند. اگر فردی رژیم لاغری داشته باشد ، ممکن است بخواهد مصرف غذاهای حاوی کالری را محدود کند. اما میوه های خشک می توانند یک درمان خوشمزه باشند و همچنین به عنوان یک مشت میوه خشک ، کشک / شیر و دانه های ذرت برای کاهش وزن باعث کاهش وزن می شوند و به دلیل محتوای فیبر بالا ، شما را در طول روز سیر نگه می دارند.

4. بدن خود را درمان کنید و به اعضای بدن خود کمک کنید ، قلب خود را به قلب خود هدیه دهید.

قلب سالم بدن

آجیل یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین در نظر گرفته می شود. آنها همچنین غنی از فیبر ، عناصر غذایی گیاهی و آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین E هستند. بسیاری از مردم این افسانه ها را دارند که آجیل به افزایش وزن کمک می کند ، اما اگر مقدار آن کم باشد ، آجیل منبع عالی پروتئین ، مواد معدنی و سایر مواد مغذی است و برای قلب سالم مفید است. خوردن آجیل خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

بادام هندی حاوی چربی اشباع نشده مونو سالم است که به ارتقا good سلامت قلب و عروق کمک می کند ، زیرا چربی های اشباع نشده مونو سطح تری گلیسیرید بالا را که با افزایش خطر بیماری قلبی در ارتباط است کاهش می دهد. آجیل همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.

3. میگرن نیز قابل درمان است ، فقط شما باید بادام هندی را بخورید.

تصاویر

بله اگر می خواهید از شر میگرن خلاص شوید یا می خواهید از شر آن راحت شوید ، این مطلب را درست خوانده اید ، خوردن بادام هندی می تواند به شما در کاهش سطح درد کمک کند. محتوای بالای منیزیم آجیل بادام زمینی که در برابر فشار خون بالا ، اسپاسم عضلات ، سردردهای میگرنی ، تنش ، درد و خستگی نیز وجود دارد. منیزیم همچنین با کلسیم کار می کند تا از ماهیچه ها و استخوان های سالم بدن انسان پشتیبانی کند. همچنین به ارتقا patterns الگوی خواب طبیعی در زنان یائسه کمک می کند.

بادام هندی همچنین منبع غنی از فیبر غذایی محسوب می شود و به حفظ سلامت لثه و دندان کمک می کند. بادام هندی غنی از آنتی اکسیدان است که به از بین بردن رادیکال های آزاد که ممکن است باعث برخی سرطان ها شوند کمک می کند. مصرف آجیل بادام هندی به بدن کمک می کند تا از آهن استفاده کند ، رادیکال های آزاد را از بین ببرد ، استخوان و بافت همبند ایجاد کند و رنگدانه پوست و مو ملانین تولید کند.

2. نکته ای برای موهای ضخیم و مغز عالی.

موهای ضخیم

بادام از اسیدهای چرب ضروری ، فیبرها و پروتئین ها تشکیل شده است. مخلوط را روی صورت خود بمالید تا سلولهای مرده و آلودگی از بین برود. برای مو ، روغن بادام به افزودن لوستر و درخشش موهای مبهم کمک می کند. بادام هموگلوبین را بهبود می بخشد و به بهبود گردش خون کمک می کند. آنها همچنین باعث کاهش کلسترول و جلوگیری از سرطان ریه و پستان می شوند. کشمش قسمت خارق العاده دیگری از خانواده میوه های خشک است ، زیرا از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند و حفره ها را از فاصله دور حفظ می کند ، به محافظت از دندان کمک می کند. آنها از چشم ما مراقبت می کنند و همچنین منبع خوبی از ویتامین A هستند و از چشم ما در برابر مشکلات بینایی محافظت می کنند.

گردو یکی از آجیل های سالم و خوش طعم در خانواده آجیل است که پر از چربی و مواد مغذی خوب است. اسیدهای چرب امگا 3 که به وفور در گردو یافت می شود ، غذای مغز نامیده می شود. حدود 60٪ از ساختار مغز ما شامل اسیدهای چرب امگا 3 است که در گردو و بادام یافت می شود. گردو همچنین در ارتقا سلامت قلب و عروق مفید است.

1. بدن خود را با ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بسته بندی کنید.

مواد معدنی ویتامین

مس ، فسفر ، پتاسیم ، منیزیم و B6 بخشی اساسی از دولت است که بر بدن ما حکومت می کند و پسته منبع این دولت در نظر گرفته می شود ، به این معنی که پسته سرشار از مس ، فسفر ، منیزیم و B6 است که همه در یک عمل بسته بندی می شوند. مهره آجیل ها 30 ویتامین ، مواد معدنی و عناصر غذایی گیاهی را تحویل می دهند. پسته همچنین حاوی مقادیر بیشتری فیبر و منبع عالی پروتئین گیاهی نیز می باشد. استرس های اکسیداتیو برای انسان بسیار مضر است و این استرس به بدن انسان آسیب می رساند و در نتیجه بیماری هایی مانند سرطان و بیماری های قلبی ایجاد می شود. آنتی اکسیدان های غذایی به کاهش این آسیب کمک می کنند. پسته حاوی ترکیبات فنلی است که برای توانایی آنتی اکسیدانی برخی غذاها در نظر گرفته می شود.

میوه های خشک منبع خوبی برای ضربه زدن به جوانه های چشایی شما هستند و همچنین برای سلامتی بسیار مفید هستند. به دلیل روش آماده سازی عجیب و غریب آنها ، هزینه بر هستند ، اما نگه داشتن این میوه های خشک باید بخشی جدایی ناپذیر از رژیم غذایی ما به عنوان غذاهای خام ، پخته و شیر باشد. برای مراقبت از سلامتی ما کافی نیستند. برای پردازش سریعتر ساخت انرژی در بدن به برخی کاتالیزورها نیاز داریم.

  • ali farhadi