سیبهای خشکشده منبع عالی هر دو نوع فیبر، یعنی فیبر محلول و محلول هستند. فیبر Soluble به کنترل سطح قند خون کمک میکند و سطح کلسترول بد را نیز کاهش میدهد. فیبر Insoluble سلامتی هاضمه را بهبود میبخشد. سیبهای خشکشده نیز با آنتیاکسیدانها پر میشوند که از سلولها در برابر آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. آلوئه ورا از افزایش ویتامین و مواد معدنی نظیر آهن و کلسیم برخوردار است.
تاریخچه
احتمالا سیب در حدود ده تا ده میلیون سال پیش پیدا شدهاست. میوههای خشک کردن آفتاب روش رایج حفظ غذا از زمان استعمار است و از عصر حجر در حال تمرین بودهاند. در سال ۱۶۲۰، سیب توسط Pilgrims به آمریکای شمالی آورده شد و برای ساخت کیک، شراب، سرکه و کره و یا به شکل خشکشده استفاده شد.
سیب خشک یکی از سالمترین غذاها
از زمانهای باستان، مردم سراسر جهان به میوهها علاقهمند شدهاند. بنا به گفته مورخان، سیبها از مناطق سرد اروپای شمالی سرچشمه میگیرند و از آنجا این میوه ارزشمند و مفید به بخشهای دیگر دنیا منتقل شدهاند.
اپل یکی از میوههایی است که قبل از میوههای دیگر شناخته شدهاست. تمدن بشری مدتها پیش با سیب در ارتباط بودهاست. اپل نشانهای از عشق و باروری، دوستی، زیبایی، شادی، سلامت، دانایی، نشاط، قدرت و چیزهای دیگر است. سیبهای خشکشده انواع مختلفی دارند.
افرادی که سیب خشک را میخورند به طور مرتب سلامتی خود را افزایش میدهند و از بسیاری از بیماریها ناشی از کمبود مواد مغذی ضروری جلوگیری میکنند.
همه سیبهای خشکیده هم مثل هم نیستند. اندازههای مختلف، رنگها، بوها و سلیقه در انواع مختلف کاربرد آنها را تعیین میکنند. مواد مغذی موجود در یک سیب خشک به اندازه آن بستگی دارد، نه نوع آن. پس از مرکبات (پرتقالها، tangerines، lemongrass، lemongrass و گریپفروت)و موز، انواع سیب خشک، پر از میوههای غنی از ویتامین، tannins، مواد معدنی و فیبر (سلولز گیاهی)هستند. ترکیبات شیمیایی میوه خشک با توجه به breeds.Amon متفاوت آنها در مورد فواید یک سیب خشکشده، متفاوت است.
vitamins
سیبهای خشکشده حاوی ویتامین هستند که میتواند برای بدن مفید باشد. سیب حاوی ویتامین A و C است. این ویتامینها به حفظ استخوانها و پوست شما کمک میکنند. سیب هم حاوی مقدار زیادی ویتامین B است. این ویتامینها، متابولیسم طبیعی بدن شما را تنظیم میکنند و جگر و پوست شما را تغذیه میکنند. طبق مطالعات موسسه لاینس پاولینگ، یک نیمه سرویس شامل ۶ درصد از ویتامین B - ۶ و ۳ درصد از ویتامین B - ۵ بدن است. هر دو این ویتامینها به تولید مواد شیمیایی و نورونهای لازم برای فعالیت مغز کمک میکنند.
minerals
سیبهای خشکشده به خاطر مواد معدنی خود به سلامتی شما کمک میکنند. طبق یافتههای موسسه لاینس پاولینگ، هر نیم سرویس سیب خشک، ۴ % از نیاز روزانه شما به پتاسیم را تامین میکند. پتاسیم معدنی است که برای نورونها و فعالیتهای مغزی ضروری است. با توجه به انستیتو سیب خشکشده، که نیمی از یک فنجان سیب خشک را تامین میکند ۸ % از نیاز آهن روزانه مردان و ۳ % آهن مورد نیاز زنان را تامین میکند. بدن از این آهن برای ایجاد گلبولهای قرمز خون استفاده میکند. گلبولهای قرمز خون مسئول انتقال اکسیژن به سلولها هستند. علاوه بر این، سیب خشک حاوی مواد معدنی دیگر نظیر مس، منگنز و سلنیوم است.
طراوت پوست
سیبهای خشکشده میتوانند علایم رایج نظیر پوست خشک، ترکخوردگی، رنگپریدگی، و بسیاری بیماریهای مزمن و طولانیمدت را از بین ببرند یا کاهش دهند.
لازم به ذکر است که این توانایی سیب خشک به خاطر حضور of (ویتامین B۲)، ویتامین C و A، مواد معدنی مثل آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم است.
تنظیم فشار خون
خوردن سیب خشک و حتی بوی سیب خشک میتواند فشار خون را کاهش دهد. این مطالعه نشان داد که تنها یک بوی سیب خشک باعث کاهش فشار خون در بیماران شدهاست.
vitamins
سیبهای خشکشده حاوی ویتامین هستند که میتواند برای بدن مفید باشد. سیب حاوی ویتامین A و C است. این ویتامینها به حفظ استخوانها و پوست شما کمک میکنند. سیب هم حاوی مقدار زیادی ویتامین B است. این ویتامینها، متابولیسم طبیعی بدن شما را تنظیم میکنند و جگر و پوست شما را تغذیه میکنند. طبق مطالعات موسسه لاینس پاولینگ، یک نیمه سرویس شامل ۶ درصد از ویتامین B - ۶ و ۳ درصد از ویتامین B - ۵ بدن است. هر دو این ویتامینها به تولید مواد شیمیایی و نورونهای لازم برای فعالیت مغز کمک میکنند.
minerals
سیبهای خشکشده به خاطر مواد معدنی خود به سلامتی شما کمک میکنند. طبق یافتههای موسسه لاینس پاولینگ، هر نیم سرویس سیب خشک، ۴ % از نیاز روزانه شما به پتاسیم را تامین میکند. پتاسیم معدنی است که برای نورونها و فعالیتهای مغزی ضروری است. با توجه به انستیتو سیب خشکشده، که نیمی از یک فنجان سیب خشک را تامین میکند ۸ % از نیاز آهن روزانه مردان و ۳ % آهن مورد نیاز زنان را تامین میکند. بدن از این آهن برای ایجاد گلبولهای قرمز خون استفاده میکند. گلبولهای قرمز خون مسئول انتقال اکسیژن به سلولها هستند. علاوه بر این، سیب خشک حاوی مواد معدنی دیگر نظیر مس، منگنز و سلنیوم است.
طراوت پوست
سیبهای خشکشده میتوانند علایم رایج نظیر پوست خشک، ترکخوردگی، رنگپریدگی، و بسیاری بیماریهای مزمن و طولانیمدت را از بین ببرند یا کاهش دهند.
لازم به ذکر است که این توانایی سیب خشک به خاطر حضور of (ویتامین B۲)، ویتامین C و A، مواد معدنی مثل آهن، منیزیم، کلسیم و پتاسیم است.
تنظیم فشار خون
خوردن سیب خشک و حتی بوی سیب خشک میتواند فشار خون را کاهش دهد. این مطالعه نشان داد که تنها یک بوی سیب خشک باعث کاهش فشار خون در بیماران شدهاست.
سلامت of
اسیدها که در سیب خشک یافت میشوند، باکتریها را در طول جویدن و teeth تمیز میکنند. جویدن سیب خشک مثل استفاده از یک مسواک طبیعی است. مطالعات نشان میدهند که سیب خشک میتواند ذرات غذا را که پشت دندانها و gums باقی مانده تمیز کند و از پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه جلوگیری کند. حتی آنهایی که از بیماری آدامس در گذشته رنج میبرند میتوانند به میزان بالای ویتامین C در سیب خشک بهرهمند شوند.
مواد مغذی در سیب خشک ساختار مینای دندان را تقویت میکنند و از تجمع دندان جلوگیری میکنند.
جویدن سیب خشکیده، ماهیچههای فک را قویتر میکند. سیب خشک یک mouthwash طبیعی و طبیعی بدون مواد افزودنی به دلیل اثرات ضد التهابی خود هستند.
درد مفاصل و درد مفاصل
یکی از بیماریهایی که معمولا با پرخوری و مصرف مداوم منابع حیوانی (گوشت قرمز و چربی)ایجاد میشود، درد مفاصل و نقرس است. البته مستعد این بیماری ارثی است. برای جلوگیری از شیوع این بیماری، لازم است که یک رژیم بدون چربی را دنبال کنید. سیبهای خشکشده نیز میوه باارزش هستند زیرا چربی کمی دارند و اوره را کاهش میدهند.
سیبهای خام یا پختهشده از تشکیل اسید اوره در بدن جلوگیری میکنند و بعد از آن مقدار کل اسیدهای uric، به ویژه formic اسید، افزایش مییابد. بنابراین استفاده از آن برای بیماران مبتلا به درد مفاصل و نقرس توصیه میشود.
بهبود حافظه
سیب خشک حافظه را بهبود میبخشد. بنابراین برای کسانی که کار عقلانی انجام میدهند مفید است. به طور کلی، سیب به خاطر فسفر آنها اعصاب و حافظه را تقویت میکند.
Tranquilizer
یک تزریق پوست سیب خشک که با یک عسل شیرین شیرین میشود، یک ماساژ تسکیندهنده و خشک کردن سیب خشکیده است که اثر آرامش بخشی روی سیستم عصبی دارد. علاوه بر ویتامینهای B، منیزیم و فسفر و برخی عناصر دیگر یافتشده در سیب خشک اثر آرامش بخشی روی اعصاب دارند. هم چنین، و جویدن سیب خشکیده، انقباض ماهیچه صورت را کاهش میدهد.
- ۹۹/۰۹/۲۷