میوهها برای حفظ بدن سالم، ویتامین و مواد غذایی فراهم میکنند. اما تنها خوردن یک نوع میوه خشک کافی نیست. طبق برخی مطالعات، مردم باید انواع میوهها را بخورند تا تمام مواد غذایی مورد نیاز خود را دریافت کنند.
اما خوردن انواع میوهها به طور منظم میتواند دشوار باشد. همه انواع میوهها در سراسر سال در دسترس نیستند. هم چنین این میتواند برای اغلب مردم نامناسب باشد که به خرید خواربار بپردازند و اغلب تنها میوههای تازه به دست آورند.
همچنین خواندن: راهنمای مبتدیان برای Dehydrating میوه هر
به همین دلیل است که بسیاری از مردم به خشکبار متوسل میشوند. علاوه بر راحتی آن، فواید بسیاری دارد. در اینجا برخی فواید میوه خشک آورده شدهاست.
۱۳ فواید شگفتانگیز سلامتی برای خوردن میوه خشک
افزایش مصرف مواد غذایی
خوردن میوه خشک بیشتر از میوههای تازه میتواند به بدن مواد غذایی بیشتری بدهد. فرآیند خشک کردن مواد مغذی را در میوهها میکشد. این ماده میتواند پتاسیم، اسید فولیک و منیزیم بیشتری را تامین کند.
جلوگیری و کنترل دیابت
با وجود شکر زیاد در شکر، خشکبار میتواند از خطر ابتلا به دیابت جلوگیری کرده و آنها را کاهش دهد. میوههای خشک مشترک مثل کشمش دارای آنتیاکسیدانها هستند.
Antioxidants در خشکبار میتواند واکنش انسولین را بهبود بخشد. آنها همچنین میتوانند از استرس اکسیداتیو و التهاب در لوزالمعده جلوگیری کنند.
Boosts سیستم ایمنی
برای افزایش سریع سیستم ایمنی، انواع توت خشک میتوانند کمک کنند. آنها به عنوان superfoods در نظر گرفته میشوند که حاوی آهن، ویتامین A و ویتامین سی هستند. هم چنین آنها مقدار کالری و کربوهیدرات پایینی دارند.
ویتامین C در خشکبار نه تنها سیستم ایمنی را افزایش میدهد. آلوئه ورا هم چنین کیفیت پوست را بهبود میبخشد و با عفونتها مبارزه میکند.
افزایش سلامتی روده و گوارش
میوههای خشک میتوانند به بهبود سلامت رنگ کمک کنند. It دارای فیبر prebiotic است. این کار به باکتری سالم کمک میکند تا دستگاه گوارش را دور نگه دارد.
آلو یا آلو خشک در پتاسیم، ویتامین A، ویتامین K و فیبر بالا هستند. It طبیعی مشهور است. آنها میتوانند علائم یبوست را بهبود بخشند. هم چنین آنها میتوانند ثبات و فراوانی of را بهبود بخشند.
کاهش اضطراب و افسردگی
میوههای خشک و میوههای خشک میتوانند اضطراب و افسردگی را کاهش دهند. The در انواع توتها میتواند سطوح ملاتونین و یا سروتونین را افزایش دهد. این باعث کاهش اضطراب و افسردگی میشود. همچنین این آنتیاکسیدانها به تنهایی میتواند اضطراب را تسکین داده و حافظه را بهبود بخشد.
ابتلا به بارداری سالم
خوردن خرمای خشک ممکن است به کار و زایمان آرام کمک کند. این کار میتواند در چند ماه آخر بارداری باعث گشاد شدن رحم شود. این ممکن است خطرات ناشی از کار ناشی از کار را کاهش دهد.
همچنین تاریخها مزایای دیگری برای زنان باردار دارند. آنها پتاسیم، اهن و فیبر دارند. خرمای خشک جزو بهترین منابع آنتیاکسیدان است. خوردن آنها باعث افزایش سطح قند خون نمیشود.
افزایش وزن کاهش وزن
میوههای خشک مشخصی مثل زردآلو، خرما، آلو و کشمش میتوانند به افزایش سوخت و ساز کمک کنند. متابولیسم boosted میتواند انرژی را بهبود بخشیده و کاهش وزن را افزایش دهد.
میوههای خشک میتوانند cravings را در خلیج نگه دارند. آنها میتوانند شکم خود را برای چند ساعت پر کنند. به جای تولید غذاهای ناسالم و پر از شکر، خشکبار یک گزینه بهتر است. هم چنین، یک دستگاه گوارش بهبود یافته به خاطر میوه خشک میتواند از نفخ و باد کردن جلوگیری کند.
جلوگیری از بیماریهای مربوط به استخوان
زنان ممکن است بیشترین سود را از میوههای خشک به ویژه برای استخوان خود به دست آورند. علت آن این است که پوکی استخوان اغلب به زنان بیشتری نسبت به مردان میرسد
خوردن خشکبار میتواند به کاهش خطرات پوکی استخوان کمک کند. prunes به سرکوب شکست استخوان، به ویژه در زنان سالخورده کمک میکند. این به استخوانها به اندازه کافی وقت میدهد تا دوباره بهبود پیدا کنند.
بهبود سلامت قلب
میوههای خشک همچنین میتوانند سلامت قلب را بهبود بخشند. یک اونس میوه خشک حاوی antioxidants و فیبر بیشتر از یک اونس میوه تازه است. این اجزا بخشهای اساسی در حفظ سلامت قلب شما هستند.
cranberries خشک میتوانند به جلوگیری از لختههای خونی کمک کنند. این ممکن است در حفظ جریان خون ثابت از قلب در سراسر بدن کمک کند.
روغن نارگیل پوست را نگه میدارد
استفاده از میوههای خشک بیشتر در رژیمهای غذایی نیز میتواند پوست را تازه و سالم نگه دارد. انبه خشکشده، امگا ۳ و دیگر مواد مغذی چرب را تامین میکند که به بهبود کیفیت پوست کمک میکند. Raisins دارای resveratrol هستند که یک بازدارنده پوست طبیعی است.
جلوگیری از کمخونی و فشار خون
بسیاری از انواع میوههای خشک مانند زردآلو غنی از پتاسیم هستند. آلوئه ورا به پیشگیری از فشار خون و palpitation کمک میکند.
آهن نیز میتواند در زردآلو، آلو و کشمش یافت شود. افزایش مصرف آهن از طریق خشکبار میتواند به کاهش خطر کمخونی کمک کند. این باعث میشود که میوه خشک بخشی اساسی از رژیمهای غذایی گیاهخواری و pregnancy باشد.
کاهش خطرات بیماریهای روانی
میوههای خشک مثل توتفرنگی و زغال آخته میتوانند به ارتقای سلامت روانی کمک کنند. آنها در آنتیاکسیدانها بالا هستند که میتوانند به جلوگیری از فقدان حافظه و دیگر بیماریهای روانی کمک کنند. اینها برای افراد مسن مناسب هستند که بیشتر مستعد جنون هستند.
انرژی Boosts
دلیلی وجود دارد که چرا بسیاری از بارهای انرژی در آنها خشکبار زدهاند. این به این دلیل است که میتواند باعث افزایش انرژی شود. بین وعدههای غذایی بین وعدههای غذایی، انگور خشک (کشمش)، گیلاس و زردآلو بخورید. آنها میتوانند به اندازه کافی انرژی به روز شلوغ بدهند.
همچنین تاریخها مزایای دیگری برای زنان باردار دارند. آنها پتاسیم، اهن و فیبر دارند. خرمای خشک جزو بهترین منابع آنتیاکسیدان است. خوردن آنها باعث افزایش سطح قند خون نمیشود.
افزایش وزن کاهش وزن
میوههای خشک مشخصی مثل زردآلو، خرما، آلو و کشمش میتوانند به افزایش سوخت و ساز کمک کنند. متابولیسم boosted میتواند انرژی را بهبود بخشیده و کاهش وزن را افزایش دهد.
میوههای خشک میتوانند cravings را در خلیج نگه دارند. آنها میتوانند شکم خود را برای چند ساعت پر کنند. به جای تولید غذاهای ناسالم و پر از شکر، خشکبار یک گزینه بهتر است. هم چنین، یک دستگاه گوارش بهبود یافته به خاطر میوه خشک میتواند از نفخ و باد کردن جلوگیری کند.
جلوگیری از بیماریهای مربوط به استخوان
زنان ممکن است بیشترین سود را از میوههای خشک به ویژه برای استخوان خود به دست آورند. علت آن این است که پوکی استخوان اغلب به زنان بیشتری نسبت به مردان میرسد
خوردن خشکبار میتواند به کاهش خطرات پوکی استخوان کمک کند. prunes به سرکوب شکست استخوان، به ویژه در زنان سالخورده کمک میکند. این به استخوانها به اندازه کافی وقت میدهد تا دوباره بهبود پیدا کنند.
بهبود سلامت قلب
میوههای خشک همچنین میتوانند سلامت قلب را بهبود بخشند. یک اونس میوه خشک حاوی antioxidants و فیبر بیشتر از یک اونس میوه تازه است. این اجزا بخشهای اساسی در حفظ سلامت قلب شما هستند.
cranberries خشک میتوانند به جلوگیری از لختههای خونی کمک کنند. این ممکن است در حفظ جریان خون ثابت از قلب در سراسر بدن کمک کند.
روغن نارگیل پوست را نگه میدارد
استفاده از میوههای خشک بیشتر در رژیمهای غذایی نیز میتواند پوست را تازه و سالم نگه دارد. انبه خشکشده، امگا ۳ و دیگر مواد مغذی چرب را تامین میکند که به بهبود کیفیت پوست کمک میکند. Raisins دارای resveratrol هستند که یک بازدارنده پوست طبیعی است.
جلوگیری از کمخونی و فشار خون
بسیاری از انواع میوههای خشک مانند زردآلو غنی از پتاسیم هستند. آلوئه ورا به پیشگیری از فشار خون و palpitation کمک میکند.
آهن نیز میتواند در زردآلو، آلو و کشمش یافت شود. افزایش مصرف آهن از طریق خشکبار میتواند به کاهش خطر کمخونی کمک کند. این باعث میشود که میوه خشک بخشی اساسی از رژیمهای غذایی گیاهخواری و pregnancy باشد.
کاهش خطرات بیماریهای روانی
میوههای خشک مثل توتفرنگی و زغال آخته میتوانند به ارتقای سلامت روانی کمک کنند. آنها در آنتیاکسیدانها بالا هستند که میتوانند به جلوگیری از فقدان حافظه و دیگر بیماریهای روانی کمک کنند. اینها برای افراد مسن مناسب هستند که بیشتر مستعد جنون هستند.
انرژی Boosts
دلیلی وجود دارد که چرا بسیاری از بارهای انرژی در آنها خشکبار زدهاند. این به این دلیل است که میتواند باعث افزایش انرژی شود. بین وعدههای غذایی بین وعدههای غذایی، انگور خشک (کشمش)، گیلاس و زردآلو بخورید. آنها میتوانند به اندازه کافی انرژی به روز شلوغ بدهند.
کارهایی که باید هنگام خوردن میوه خشک در نظر بگیرید
با وجود فواید میوه خشک، هنوز برخی چیزها قبل از خوردن آنها وجود دارد.
این میوه شیرین را نخورید. قند و شکر اغلب به میوههای خشک اضافه میشوند تا آنها را جذابتر کنند. شاید مزه بهتری داشته باشند، اما سالم نیستند. آنها ممکن است به جای آن به اثرات مضر منجر شوند
در خانه میوه خشک درست کنید. هیچ چیز غذای خانگی را نمیکشد. مردن میوه در خانه از وقتی که هیچ ماده افزودنی مضر ندارد بهترین است
از واکنشهای آلرژی اجتناب کنید. افراد مبتلا به آلرژی به برخی میوهها باید از ترکیب رد و یا میوههای خشک ترکیبی اجتناب کنند.
خیلی زیاد بد است. میوهها، چه خشک و چه خشک، هنوز حاوی کالری و قند طبیعی هستند. اگر در حد افراط مصرف شود، ممکن است بیشتر آسیب ببیند تا خیر. بهتر است آنها را به طور متوسط بخورید.
از آنها به عنوان منبع اصلی تغذیه استفاده نکنید. گذشته از غذا خوردن در مقادیر کم، خشکبار نباید تنها منبع تغذیه باشد. آنها به بهترین شکل با دیگر غذاهای سالم خورده میشوند.
نتیجهگیری
افراد میتوانند به هنگام خوردن به درستی از میوههای خشک بهرهمند شوند. آن میتواند به بهبود سلامت کلی کمک کند. سعی کنید میوههای خشک را به عنوان جایگزینی برای مکملهای غذایی مصرف کنید. این سالمتر و طبیعی است
خشک کردن بیشتر انواع میوهها ممکن است. این به مردم طیف وسیعی از انتخابها را میدهد. با این حال نباید زیاد غذا بخورند. مانند دیگر غذاها، آنها را به طور متوسط بخورید.
همیشه خشکبار را بدون شکر اضافه بکنید. خشک کردن میوهها در خانه بهترین راه برای اطمینان از این است که مواد غذایی ناسالم ندارند
- ۹۹/۰۹/۲۶