توت یکی از سالم ترین غذاهایی است که می توانید بخورید. آنها خوشمزه ، مغذی هستند و تعدادی از فواید چشمگیر سلامتی را فراهم می کنند.
بر خلاف تصور عمومی ، کشور ما از وفور انواع توت ها از انواع مختلف و با کیفیت بالا برخوردار است و بهترین فصل برای خوردن آنها در اوج آنها خرداد و تیر است.
بنابراین اگر هنوز بلاتکلیف هستید و مطمئن نیستید که چرا باید آنها را در فهرست روزانه خود بگنجانید ، 10 دلیل ویژه برای داشتن توت در رژیم غذایی خود ، بهبود سطح انرژی و سلامتی خود بلافاصله احساس خواهید کرد.
توت
1. آنها با آنتی اکسیدان ها پر شده اند
توت حاوی آنتی اکسیدان است که به کنترل رادیکال های آزاد کمک می کند.
رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که در مقادیر کم مفید هستند اما وقتی تعداد آنها خیلی زیاد باشد می توانند به سلول های شما آسیب برسانند و باعث استرس اکسیداتیو در بدن می شوند.
توت منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها مانند آنتوسیانین ، اسید آلژنیک و رسوراترول است. علاوه بر محافظت از سلول های شما ، این ترکیبات گیاهی ممکن است خطر بیماری های قلبی را کاهش دهد.
مطالعات نشان می دهد که بلوبری ، توت سیاه و تمشک بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی میوه های معمولاً مصرف شده مانند انار را دارند.
در حقیقت ، چندین مطالعه تایید کرده اند که آنتی اکسیدان های موجود در توت ها ممکن است به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کنند
یک مطالعه در میان مردان سالم نشان داد که مصرف یک وعده 300 گرم زغال اخته به محافظت از DNA آنها در برابر آسیب رادیکال های آزاد کمک می کند.
در مطالعه دیگر روی افراد سالم ، خوردن 500 گرم پوره توت فرنگی هر روز به مدت 30 روز ، نشانگر پرو اکسیدان را 38 درصد کاهش داد.
مصرف توت ممکن است به بهبود سطح قند خون و پاسخ انسولین کمک کند
مطالعات انجام شده بر روی انسان نشان می دهد که آنها ممکن است سلولهای شما را در برابر سطح بالای قند خون محافظت کنند ، به افزایش حساسیت به انسولین و کاهش قند خون و پاسخ انسولین به وعده های غذایی با کربوهیدرات بالا کمک می کنند.
توجه به این نکته مهم است که این تأثیرات در افراد سالم و همچنین در افراد با مقاومت به انسولین رخ می دهد.
در یک مطالعه در بین زنان سالم ، خوردن 150 گرم پوره توت فرنگی یا پوره توت دیگری که با نان مخلوط شده منجر به کاهش 24-26 درصدی سطح انسولین در مقایسه با مصرف نان به تنهایی شد.
علاوه بر این ، در یک مطالعه شش هفته ای ، افراد دارای اضافه وزن با مقاومت به انسولین که دو بار در روز یک اسموتی بلوبری می نوشیدند ، در مقایسه با افرادی که یک اسموتی بدون میوه مصرف می کردند ، در حساسیت به انسولین بهبود بیشتری داشتند.
3. سرشار از فیبر غذایی
توت منبع خوبی از فیبر غذایی ، از جمله فیبر محلول است. مطالعات نشان می دهد که مصرف فیبر محلول باعث کند شدن حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش می شود و منجر به کاهش گرسنگی و افزایش احساس سیری می شود.
این ممکن است کالری دریافتی شما را کاهش دهد و کنترل وزن را آسان تر کند.
علاوه بر این ، فیبر غذایی به کاهش تعداد کالری جذب شده از وعده های غذایی مختلط کمک می کند. یک مطالعه نشان داد که دریافت دوبرابر فیبر می تواند باعث شود روزانه 130 کالری کمتر جذب کنید.
علاوه بر این ، محتوای فیبر بالای توت ها به این معنی است که اگر فیبر کاهش تمام کربوهیدرات ها را محاسبه کنید ، کربوهیدرات کمی دارند.
برخی از داده ها در مورد مقادیر توت:
تمشک: 9/11 گرم کربوهیدرات که 6/5 آن فیبر غذایی است
بلوبری: 10.2 گرم کربوهیدرات که 5.3 آن فیبر غذایی است
توت فرنگی: 7.7 گرم کربوهیدرات ، که 2.0 از آن فیبر غذایی است
بلوبری: 14.5 گرم کربوهیدرات که 2.4 آن فیبر غذایی است
یک وعده توصیه شده توت ، بسته به نوع اندازه ، حدود 125-150 گرم است.
4- مواد مغذی بسیاری را تأمین می کنند
توت کالری کمی دارد و به ویژه مقوی است. علاوه بر غنی بودن از آنتی اکسیدان ، حاوی برخی ویتامین ها و مواد معدنی نیز هستند. توت ها ، به ویژه توت فرنگی ، سرشار از ویتامین C هستند. در حقیقت ، یک فنجان (150 گرم) توت فرنگی 150٪ کل RDI ویتامین C را تأمین می کند (20).
5. توت به مبارزه با التهاب کمک می کند
توت دارای خواص ضد التهابی قوی است. التهاب در واقع محافظت از بدن شما در برابر عفونت یا آسیب است. با این حال ، یک سبک زندگی مدرن اغلب منجر به التهاب بیش از حد و طولانی مدت در نتیجه افزایش استرس ، ورزش ناکافی و انتخاب مواد غذایی ناسالم می شود.
مطالعاتی وجود دارد که ادعا می کند این نوع التهاب مزمن به بیماری هایی مانند دیابت ، بیماری های قلبی و چاقی کمک می کند. مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان های موجود در توت ها ممکن است به کاهش مارکرهای التهابی کمک کنند. در یک مطالعه در میان افراد دارای اضافه وزن ، کسانی که نوشیدنی توت فرنگی با وعده غذایی سرشار از کربوهیدرات و روغن نوشیدند ، متوجه کاهش قابل توجهی در برخی از مارکرهای التهابی در مقایسه با گروه کنترل شدند.
6. توت ممکن است به کاهش سطح کلسترول کمک کند
توت غذایی سالم برای قلب است. مشخص شده است که تمشک و توت سیاه به کاهش کلسترول در افراد چاق یا سندرم متابولیک کمک می کند.
در یک مطالعه 8 هفته ای ، بزرگسالان مبتلا به سندرم متابولیک که نوشیدن خرید میوه خشک ی تهیه شده از توت فرنگی خشک منجمد را مصرف کردند ، کاهش 11 درصدی در کلسترول LDL (کلسترول بد در نظر گرفته شده) را تجربه کردند. علاوه بر این ، توت ممکن است به جلوگیری از اکسیداسیون یا آسیب به کلسترول LDL کمک کند ، که عامل اصلی خطر برای قلب. در یک مطالعه کنترل شده بر روی افراد چاق ، کسانی که به مدت 8 هفته 1.5 گرم (50 گرم) بلوبری خشک منجمد مصرف کردند ، کاهش 28 درصدی اکسیداسیون LDL را مشاهده کردند.
7. توت برای پوست شما مفید است
توت ممکن است به کاهش چین و چروک کمک کند ، زیرا آنتی اکسیدان های آن به کنترل رادیکال های آزاد ، یکی از دلایل اصلی آسیب پوست که به پیری کمک می کند ، کمک می کند. اگرچه تحقیقات محدود است ، به نظر می رسد که اسید آلژنیک مسئول برخی از فواید توت ها در ارتباط با پوست است. مطالعات نشان می دهد که این آنتی اکسیدان ممکن است با جلوگیری از تولید آنزیم هایی که باعث تجزیه کلاژن در پوست آسیب دیده از آفتاب می شود ، از پوست محافظت کند. کلاژن پروتئینی است که بخشی از ساختار پوست شماست. این اجازه می دهد تا پوست شما کشیده و ثابت بماند. وقتی کلاژن آسیب می بیند ، پوست شما ممکن است آویزان شود و دچار چین و چروک شود.
توت ممکن است به محافظت در برابر سرطان کمک کند
تعدادی از آنتی اکسیدان های موجود در توت ، از جمله آنتوسیانین ، اسید آلژنیک و رسوراترول ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهند.
به طور خاص ، مطالعات حیوانی و انسانی نشان می دهد که انواع توت ها ممکن است در برابر S. محافظت کنند.
- ۹۹/۱۰/۰۶